Portfolio

 

ns

 “De trainees waren erg blij met de praktische en direct toepasbare aanwijzingen. In hun volgende presentaties waren ze direct een stuk beter. Je staat absoluut op mijn netvlies”

Sander Hendriks
Manager

mo-groep

“Frouke geeft met haar training persoonlijke en bruikbare feedback op je manier van presenteren. Direct, concreet, en in een constructieve en veilige sfeer.”

Nienke Kuyvenhoven
Adjunct Directeur Sociaal Werk Nederland
anke-meijer

“Door te werken met een kleine groep was er veel aandacht voor de deelnemers. De vakbekwaamheid Frouke is groot waardoor ik veel geleerd heb binnen een relatief kort tijdsbestek. Daarnaast is het leuke en enthousiaste trainer. Dagelijks maak ik gebruik van alle adviezen en tips in mijn werk.”

Anke Meijer
Anke Meijer Evenementen, eigenaar
ijburg-college

“In onze leergemeenschap waar wij werken vanuit de driehoek leerling – ouder – school draait alles om communicatie en dialoog. ’n Heldere presentatie waar je voor staat en waar betrokkenen op kunnen vertrouwen is dan onmisbaar.”

Lou Brouwers
directeur IJburg College Amsterdam
aan-de-keukentafel

“Echt een prestatie die deze dame neerzet: nergens maar dan ook nergens heb je het gevoel dat er iets aan jou als mens niet deugt, het gaat steeds weer om hoe jij juist beter zichtbaar kunt zijn en je boodschap beter neer kunt zetten. Knap, want dit soort feedback grijpt diep in op de patronen van mensen, en dan zo veilig dat neerzetten is een kunst. Dank, ik heb veel zin in het samen maken van mijn film!”

Suze Maclaine Pont
Ondernemer Aan de Keukentafel, Werkplaats voor duurzaam leiderschap
amc

“Heldere analyse van presentatie(techniek) met goede en bruikbare aanwijzingen voor verbetering.”

Dr. H.J. Verberne
Nucleair geneeskundige AMC Amsterdam
ijburg-college

“Frouke Kramer gave a great workshop about presentation skills. I finally enjoy giving a presentation now!”

Judith Gerritsen
Deelschoolleider IJburg College

artis“De presentatietraining heb ik als zeer prettig ervaren. Vooral het kleinschalige karakter –een privé-cursus!- sprak me erg aan. Het was leerzaam om mezelf beter te leren kennen tijdens het geven van een presentatie. Veel succes met UITGESPROKEN en graag tot ziens.”

Marjolein de Klerk
docent Artis
tig-sports

“Een professionele en praktische aanpak. Het is een toepasbare training met de nadruk op mijn kracht in het presenteren, en hoe daar nog beter mee voor de dag te komen.”

Niels Markensteijn
Eigenaar
cda-gelderland

Een halve dag in training bij Frouke is meer dan de moeite waard. Door de zeer persoonlijke en plezierige sfeer kom je in de training direct tot de kern. De video opname legt zowel je kracht als verbeterpunten bloot. Voor mij bewees de training dat ik prima zonder papier in debat kon. Met als belangrijk neveneffect dat ik veel rustiger spreek (doordat je nadenkt). Met een compacte structuur, bv. vijf woorden, heb ik de route van mijn inbreng goed te pakken. Doordat je voldoende van het onderwerp weet, lukt het dan altijd. Daarbij moet je leren ervaren dat een ander niet weet wat je had willen melden. Dus ook niet weet of je wat vergeet. Dus feitelijk is het (bijna) altijd goed. Dit vergt wel enig vertrouwen in eigen kunnen, maar afgelopen Statendebat bleek mij al de waarde van de training. Ik heb nagenoeg mijn hele inbreng de Statenzaal in gekeken. Een enorme vooruitgang op basis van ‘slechts’ vier uur. Een paar uur Frouke: zeer de moeite waard dus

Jan Hutten
Voorzitter
buitenlandse-zaken

“Een overtuigende deskundige die je op een sprankelende manier uitdaagt en helpt om je presentatie te verbeteren. Een inspirerende en nuttige ervaring voor iedereen die goed voor de dag wil komen.”

S. Kaasjager
Directie Internationaal veiligheidsbeleid, Ministerie van Buitenlandse Zaken

 

dekker-struik

“Deze training was enorm goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een makkelijke prater, maar door UITGESPROKEN krijg ik een nog scherpere kijk op hoe je iets nog wervender vertelt. Ik kreeg feedback die ik dagelijks gebruik bij mijn sales activiteiten.”

Ferry Dekker
Directeur Dekker Struik Installatietechniek