Persoonlijke communicatie

Leren presenteren op een persoonlijke en impactvolle manier

Gebruik de passende ‘tone of voice’ vanuit jouw eigen stijl tijdens gesproken communicatie. Alleen dan bereik je het gewenste effect. Wil je met je verhaal informeren of -ook- overtuigen en mensen activeren om iets te gaan doen met je boodschap? Wat is jouw UITGESPROKEN communicatiekracht, hoe druk jij je uit? Het zijn essentiële vragen in de voorbereiding van iedere presentatie.

Studiotraining: “Inspirerend Presenteren”

Voor iedereen die zichzelf serieus neemt in het verhaal dat hij/ zij te vertellen heeft. En die dus ook de doelgroep die luistert of kijkt serieus neemt. Die het zichzelf of medewerkers gunt om aandacht te besteden aan effectiever presenteren. Individueel of als team. Herken je jezelf hierin? Want of je nu trainer, salesprofessional, consultant of ondernemer bent.. we presenteren ons allemaal. En die vaardigheid verdient aandacht. In Company, online of in mijn ruime werkstudio gaan we aan de slag met onder meer eigen presentaties en videofeedback, om van jou een bewust bekwame spreker te maken. Een spreker die boeit.

Aanpak

Tijdens een blended learning programma, online en live gecombineerd, werken we met diverse oefeningen aan:

  • De opbouw van je verhaal
  • Spelen met je stem
  • Inzetten van je lichaamstaal voor meer impact
  • Effectief online presenteren
  • De kracht van de eerste indruk
  • Zenuwen de baas
  • Online contact maken met je toehoorders
  • Hoe dwing je applaus af en hoe ontvang je het

Communicatie coach op de achtergrond

Na de trainingen ga je zelf aan de slag. Wil je af en toe een beroep kunnen doen op onze ervaring? We hebben verschillende mogelijkheden. Zowel online als op locatie geven we graag individuele coaching om de impact van je communicatie/ presentatie te vergroten. Je kunt ook kiezen voor een abonnement. Dan kun je continu gebruik maken van onze expertise en je bewust blijven van je eigen kwaliteiten en valkuilen. Op de momenten dat jij dat nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan meekijken en meelezen met presentaties. Deze sessies organiseren we veelal online.